“ВИЛА КАТЕРИНА”
[Апартмани], 2012

 

Ентериер на туристичка вила во Охрид, населба Лагадин. Апартманите се светли и пријатни со медитерански амбиент. Ентериерот е изработен од природен дрвен материјал и бели нијанси.

 

previous arrow
next arrow
Slider