“PLAY Caffe”
[Кафе Бар], 2017

 

Дизајн на ентериер за кафе бар, функционална поента искажана преку минимален пристап. Според потребите на инвеститорот, издејствуван е поголем број на маси за седење и дополнителни седишта за гостите. Посебен акцент е ставен на шанкот и ергономијата, кој овозможува функционалност и беспрекорна работа на вработените, како и поголем број на седишта.

 

previous arrow
next arrow
Slider