“Living Big”
[Стан], 2018

 

Дизајн на ентериер за кујна, функционална поента искажана преку минимален пристап во скандинавскиот дух. Според потребите на инвеститорот, издејствуван е максимален простор за складирање преку дополнителен модул за вина во трпезаријата. Посебен акцент е ставен на дизајнот кој е инспириран од скандинавската култура.

 

previous arrow
next arrow
Slider