“DR’S KITCHEN”
[Приватна Куќа], 2017

 

Дизајн на ентериер за кујна, функционална поента искажана преку минимален пристап во скандинавскиот дух. Според потребите на инвеститорот, издејствуван е поголем простор за складирање преку дополнителни модули во трпезаријата. Посебен акцент е ставен на дизајнот кој е инспириран од скандинавската култура.

 

previous arrow
next arrow
Slider