СТАН – СКОПЈЕ, 2012

 

Ентериер на стан сместен на подкровје во Скопје, со прекрасен поглед кон планината Водно. Редизајн на просторот и големината на собите. Концептот на дизајнот претставува скандинавска едноставност обоена со природни земјени бои.

 

previous arrow
next arrow
Slider