“DENTIST”
[Стоматолошка Ординација], 2017

 

Дизајн на ентериер за стоматолошка ординација, функционална поента искажана преку минимален пристап. Според потребите на инвеститорот, издејствуван е поголем простор за работа и дополнителни седишта за пациентите. Посебен акцент е ставен на рецепцијата која овозможува прегледност и функционалност.

 

previous arrow
next arrow
Slider