“BOSS – ORANGE”
[Fashion ID], 2013

 

Редизајн на дел од ентериерот, презентациска поента искажана преку едноставен коцепт на висечки панели и дрвени кутии. Според потребите на инвеститорот, издејствуван е поголем простор за магацин сместен позади пултот.

 

previous arrow
next arrow
Slider